Geniet van uw vakantie op
Camping La Tour Fondue

Camping La Tour Fondue is de ideale uitvalsbasis voor tal van activiteiten. Zowel te land als ter zee is de keuze bijzonder ruim!

Bekijk het laatste nieuws !

Diepzeeduiken

Profiteer van de ligging van de camping (vlak bij duikclub Espace Mer) om uw duikvaardigheden te perfectioneren of kennis te maken met de sport.

Van duikdoop tot lessen en duiktochten op zee: er is voor elk wat wils. Verken de mooiste duikgebieden van de hele Côte d’Azur: wrakken, ondiepten, rotswanden, koralen, baarzen … De Gabinièreduik voor het eiland Port-Cros behoort tot de mooiste duikervaringen ter wereld.

Snorkeltocht

Ontdek het onderwaterleven van aan het oppervlak tijdens een tocht met zwemvliezen en snorkel, onder begeleiding van duikclub Espace Mer, met het gezin of met vrienden, dankzij de mooie kreken in de buurt.

Het eiland Port Cros en het beschermde en bewegwijzerde Palud-traject zijn ideaal om de rijke mediterrane fauna en flora te ontdekken.

Kajak
en paddle

Neem plaats in een comfortabele kajak of sta recht op een paddleplank voor een heerlijk tochtje langs de kust, ontdek de landschappen van het schiereiland Giens, en bereik zelfs de meest ongerepte kreekjes.

Wandeltocht

Het Sentier du littoral is een kustwandelpad van 18 km rond het schiereiland Giens. Doe dus uw stapschoenen aan en trek op verkenning doorheen de rijke en gevarieerde landschappen! Rotskusten, kreken, door de wind gebogen dennen, prachtig blauwgroen water … Een fantastisch natuurmoment tijdens uw vakantie.

Voor wie houdt van wandelen bieden de eilanden Porquerolles en Port Cros schitterende mogelijkheden. Meer informatie vindt u op de pagina Ontdekken.