Geniet van uw vakantie op
Camping La Tour Fondue **

Camping La Tour Fondue is de ideale uitvalsbasis voor tal van activiteiten. Zowel te land als ter zee is de keuze bijzonder ruim!

Diepzeeduiken

Profiteer van de ligging van de camping (vlak bij duikclub Espace Mer) om uw duikvaardigheden te perfectioneren of kennis te maken met de sport.

Van duikdoop tot lessen en duiktochten op zee: er is voor elk wat wils. Verken de mooiste duikgebieden van de hele Côte d’Azur: wrakken, ondiepten, rotswanden, koralen, baarzen … De Gabinièreduik voor het eiland Port-Cros behoort tot de mooiste duikervaringen ter wereld.

Snorkeltocht

Ontdek het onderwaterleven van aan het oppervlak tijdens een tocht met zwemvliezen en snorkel, onder begeleiding van duikclub Espace Mer, met het gezin of met vrienden, dankzij de mooie kreken in de buurt.

Het eiland Port Cros en het beschermde en bewegwijzerde Palud-traject zijn ideaal om de rijke mediterrane fauna en flora te ontdekken.

Kajak
en paddle, Bootverhuur

Neem plaats in een comfortabele kajak of sta recht op een paddleplank voor een heerlijk tochtje langs de kust, ontdek de landschappen van het schiereiland Giens, en bereik zelfs de meest ongerepte kreekjes.

La Petite Flottille, in Port du Niel of Port de La Madrague, bootverhuur (met of zonder vaarbewijs), zeekajaks en paddleboards!

Îles d’Or Evasion, boottochten vanuit de haven van La Tour Fondue. Ontdek de kust van Presqu’île en Porquerolles met Julien!

Wandeltocht

Het Sentier du littoral is een kustwandelpad van 18 km rond het schiereiland Giens. Doe dus uw stapschoenen aan en trek op verkenning doorheen de rijke en gevarieerde landschappen! Rotskusten, kreken, door de wind gebogen dennen, prachtig blauwgroen water … Een fantastisch natuurmoment tijdens uw vakantie.

Voor wie houdt van wandelen bieden de eilanden Porquerolles en Port Cros schitterende mogelijkheden. Meer informatie vindt u op de pagina Ontdekken.

Belangrijke informatie met betrekking tot de toegang tot de bosmassieven: klik hier.

Kitesurf school

De kitesurf- en wingfoilschool Mfkite bevindt zich in La Madrague en biedt lessen aan de baai van Almanarre, wereldwijd bekend om zijn regelmatige wind en zonneschijn.

Uitdaging open voor iedereen

Speedkart is een gigantisch recreatiepark gewijd aan de wereld van de autosport. Daag jezelf uit met tal van activiteiten voor jong en oud: kartverhuur, minimotorfietsen, quads, elektrische auto’s…

Fietsverhuur

Locabike biedt u de verhuur van fietsen, mountainbikes, elektrische fietsen (volwassenen, kinderen) en karren, zodat u de wonderen van het schiereiland Giens en zijn omgeving kunt ontdekken.

Boomklimmen en springen

Dompel jezelf onder in de natuur! Ecopark Adventure – La Castille biedt 10 boomklimcursussen met oplopende moeilijkheidsgraden. Jong en oud krijgen ruim de tijd om meer dan 200 ateliers te ontdekken van 1 tot 30 meter boven de grond.